Ma–ke lounas noutopöydästä 5 €

Mikä saisikaan viikon paremmin käyntiin kuin kunnon annos herkullista ruokaa? Gastro26 tarjoaa nyt lounaan noutopöydästä vain 5 € hintaan koko alkuviikon (norm. 9,80 €). Tarjous on voimassa koko loppuvuoden 2019 ajan! Saat edun Gastron lounaskortilla maanantaista keskiviikkoon lounasaikaan klo 10:30–14:00. Voit tilata oman lounaskorttisi online ilman rekisteröitymistä – täytä vain tällä sivulla oleva lomake

Lounaskortin tilaaminen on ilmaista, ja saat sen suoraan älypuhelimeesi. Lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta voit ladata oman etukorttisi helposti – tämä on nopeampi ja turvallinen keino saada parhaat tarjoukset heti käyttöön. Tilaa oma korttisi jo tänään ilman tiliä jättämällä sähköpostiosoitteesi ja nimesi alla olevalle lomakkeelle:

Lounastarjoilu joka päivä

Kun olet saanut lounaskortin puhelimeesi, voit tulla nauttimaan Gastro26-ravintolan herkullisesta ja rakastetusta ruoasta todella halpaan hintaan. Tarjoamme lounasta noutopöydästä joka päivä, ja kaikki ruokalajit on valittu huolellisesti top-listalta.

Nyt saat tosiaan lounaan 5 € hintaan maanantaista keskiviikkoon, kun lataat uudet etukorttimme. Kampanja on voimassa ainoastaan henkilökohtaisella kortilla, joten tilaa omasi jo tänään ja tule nauttimaan kokkiemme herkullisista luomuksista!

Lounaamme sisältää joka päivä seuraavaa:

  • Runsas salaattipöytä + kastikkeet
  • Runsas salaattipöytä + kastikkeet
  • Kolme pääruokavaihtoehtoa: liha, kala/kana ja kasvis
  • Jälkiruoka + kahvi/tee

Gastro26 tarjoaa parasta laatua parhaaseen hintaan, vertaa vaikka muihin ravintoloihin, niiden tarjontaan ja hintatasoon. Luotettavat kokkimme ovat alansa huippuja, ja raaka-aineidemme alkuperämaa on aina Suomi. Voit siis olla varma siitä, että saat aina ensiluokkaisia herkkuja meillä vieraillessasi.

Moderni tapa nauttia

Gastro26 on yksi ensimmäisistä suomalaisista ravintoloista, jotka ovat lähteneet muuttamaan toimintaansa moderniin, sähköiseen suuntaan. Meillä voi maksaa perinteisten vaihtoehtojen lisäksi nyt myös puhelimella, pankkitunnuksilla, e-lompakolla tai Trustlylla. Lisäksi esittelemme uusia tarjouksia netissä erityisen lounaskorttimme kautta.

Tämä etukorttimme on saatavilla ainoastaan sähköisessä muodossa. Saat sen puhelimeesi helposti ja nopeasti täyttämällä tällä sivulla olevan online lomakkeen. Kortti on tarkoitettu ihan kaikille, ja sen lataaminen on ilmaista.

Saat lounaskortin näin:

  • Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tämän sivun lomakkeelle
  • Saat sähköpostiisi uutiskirjeen, joka sisältää henkilökohtaisen linkin
  • Klikkaa linkkiä ja lataa lounaskortti ilmaiseksi ilman talletusta

Kortti toimii kaikissa nykyaikaisissa älypuhelimissa, esimerkiksi iPhonessa, Android-puhelimissa ja Windows-laitteissa. Melkein kaikki suomalaiset kantavat puhelinta mukana joka tapauksessa, joten näin kortti kulkee aina mukana!

Tervetuloa luoksemme nauttimaan Suomen herkullisimmasta lounaasta!